3/G SINIFI BİYOMİMİKRİ TAKVİMİ

3/G sınıfı öğrencilerimiz, BioKids isimli eTwinning projelerinin takvim etkinliğini tamamladılar.

27.12.2023 178

Projede, biyomimikri konusunda edindikleri bilgileri kullanarak, doğadan ilham alan tasarımlar üzerine çalıştılar.

Öğrenciler, biyomimikri kavramını anlamak için öğretmenlerinden bilgi edindiler. Bu doğrultuda, kendilerine düşen görevi yerine getirmek adına, yapay zeka aracılığıyla taslak resimler çizdiler. Oluşturdukları bu taslak resimleri daha sonra yapay zeka kullanarak görsel bir şölene dönüştürdüler.

Çalışmalarını tamamlarken, her ortak kendi sınıfına ait çizimini ve yapay zeka tarafından geliştirilen son halini proje takvimine ekledi. Bu şekilde, öğrenciler hem bilgi birikimlerini artırdılar hem de ortak bir ürün oluşturarak eTwinning projesine katkı sağladılar. Proje, öğrencilere yaratıcılık, işbirliği ve bilgi paylaşımı konularında deneyimler kazandırdı.

26-12-202327-12-202327-12-202327-12-2023