3/E Sınıfı Children’s Speaking Club-P4C Sustainable Devolopment Goals eTwinning Projesi

Okulumuz 3/E  Sınıfı öğrencileri , sınıf öğretmenleri Elif Soyluol rehberliğinde Çocuk Konuşma Kulübü P4C, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Etwinning çalışmalarına devam ediyor.

08.12.2023 132

Kasım ayı faaliyetleri olan hedef 13 - İklim eylemi üzerinde çalışma yapan öğrencilerimiz , İklim , hava olayları , küresel ısınma , sera gazları ve sera gazlarının etkileri hakkında çalıştılar. Küresel

ısınma sorunu karşısında ne yapabileceklerini çözüm yolları ile tartıştılar. Uluslararası anlaşmalar hakkında bilgilenen öğrenciler , etwinning İklim Eylemi Protokolü hazırlayıp , imzaladılar .

Sürdürülebilir kalkınma amaçlarından hedef 5 ile hedef 14 hakkında bilgilendirilen öğrenciler , uygulamayı kullanarak bu hedefler için kitap ayraçları hazırladılar.

08-12-2023

08-12-202308-12-2023