3/E Sınıfı Children’s Speaking Club-P4C Sustainable Devolopment Goals eTwinning Projesi

Okulumuz 3/E sınıf öğretmeni Elif SOYLUOL ve öğrencileri Children’s Speaking Club-P4C Sustainable Devolopment Goals eTwinning projesine başladılar.

23.09.2023 123

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları yoksuluğun sona erdirilmesi , çevrenin korunması ,refahın adil paylaşımı ,sağlık ve kaliteli yaşam vb . olarak toplam 17

evrensel amaçtan oluşuyor .

Children’s Speaking Club-P4C Sustainable Devolopment Goals eTwinning projesi ile öğrenciler seçtikleri amaçlar üzerine eleştirel ve sorgulayıcı düşünme tekniklerini kullanarak çalışmalar yapıp , kendi çözümlerini üretmeye başlayacaklardır.

Türkiye, İtalya, Polonya , Sırbistan ve İspanya ‘dan üye öğretmenlerin olduğu projede öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar dileriz.